Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018

Εθελοτυφλούν όσοι αγνοούν τα σημεία των καιρών


Όταν τα περιστέρια πεθαίνουν στον αέρα ή κάνουν την πάπια, ποιος μπορεί να αγνοήσει τέτοια "σημεία των καιρών";
katanixis.gr: Την ημέρα των Θεοφανείων αποφασίσαμε να μην αναδείξουμε τα περιστατικά του αγιασμού των υδάτων στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και Μεσσηνίας. Δικαιωθήκαμε από την επιλογή μας και μας δικαίωσαν οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών καθώς και των οικουμενιστικών Εκκλησιαστικών site.
Τα κοσμικά sites "δίναν και παίρναν" όλη μέρα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί επίσης, παρουσίαζαν ως ευτράπελα ή γκάφες τα περιστατικά. 

Στο site του εκπροσώπου τύπου του Πατριάρχη όμως και σε άλλα που τρέφονται από φωτορεπορτάζ πανηγυρτζήδων αρχιμανδριτάδων, σα να μη συνέβη απολύτως τίποτα!!!
Λαμπρός εορτασμός στην Καλαμάτα, του πυλώνα του Οικουμενισμού στην Εκκλησία της Ελλάδος μητροπολίτου Μεσσηνίας, του οποίου το περιστέρι έπεσε νεκρό!
Ολόλαμπρος εορτασμός και στο Θερμαϊκό, του ανοιχτά πλέον υποστηρικτή της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, μητροπολίτη Θεσσαλονίκης (που διώκει παράνομα παραδοσιακούς ομολογητές κληρικούς), του οποίου το περιστέρι δεν πέταξε ποτέ!
Όσο και αν διαστρέφουν τα πραγματικά περιστατικά, όσο και αν διαφημίζουν την ψευδοσύνοδο της Κρήτης, ο Θεός έχει τον τρόπο να τους παιδαγωγεί και να τους ταρακουνάει. Αν εκείνοι αδιαφορούν ή προσπαθούν να μας παρουσιάζουν το άσπρο για μαύρο, τον διάβολο ώς Χριστό και την αίρεση ως μεταπατερική Ορθόδοξη πίστη, ο πιστός λαός ξέρει να διαβάζει τα σημεία των καιρών και απομακρύνεται από την αίρεση και τους αιρετικούς και αιρετίζοντες Αρχιερείς, κληρικούς και μοναχούς.
Καλή φώτιση     
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...