Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30, 2012

ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ…


Ο Δόκτωρ Βαρδάκας Κωνσταντίνος, μέσω του οποίου ο γέροντας Παΐσιος προανήγγειλε την επικείμενη ανάσταση της Ελλάδας και της Κύπρου μας απέστειλε ένα νέο δικό του μήνυμα :





ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ...;
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ .
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ < ο παράς ο πολύς που μας ρίξανε> ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ.ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ,ΤΟΝ ΡΩΜΕΙΚΟ ΠΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ..
<το κακό αυτοκαταστρέφεται από μόνο του>ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ...;
ΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΟΛΜΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ,ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΤΟ ΡΩΜΕΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ... ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΥΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΑΡΑΦΗΔΕΣ .
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ <αφού χρήματα υπάρχουν> ...;
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ...; Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821. ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΡΩΜΕΙΚΟΥ.
ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ imitation ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΣΔΟΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ <και η γή θα ανοίξει του θησαυρούς της> ...;
Πονεμένες σκέψεις για τα τεκταινόμενα. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...