Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2012

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ! ΤΟΥ ΝΙΚ. ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ



Η Ορθοδοξία έχει να ζηλέψει τίποτε από την αίρεση του παπισμού, από τις προτεσταντικές αιρέσεις, από τον αντίχριστο γνωστικισμό, από τον αντίχριστο μασονισμό, από τον μωαμεθανισμό, από το βουδισμό, από την παναίρεση του οικουμενισμού που, όπως ετόνιζε ο π.Αθανάσιος Μυτιληναίος, είναι ιστορικά το τελευταίο και χειρότερο εφεύρημα του σατανά;
Η Ορθοδοξία δεν έχει να ζηλέψει τίποτε, απολύτως τίποτε από όλα αυτά τα πλανεμένα κατασκευάσματα. Γιατί; Διότι η Ορθοδοξία είναι η μόνη εξ αποκαλύψεως θρησκεία. Η Ορθοδοξία είναι η Μια, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.
Η Ορθοδοξία έχει ολόκληρη και ανόθευτη την αποκεκαλυμμένη Αλήθεια του Αγίου Τριαδικού Θεού μας. Πράγμα που επιβεβαιώνουν τα εκατομμύρια των μαρτύρων και των αγίων και τα αναρίθμητα και καταπληκτικά θαύματα που γίνονται καθημερινά. Ως εκ τούτου έχει αυτάρκεια. Δεν της λείπει τίποτε και δεν έχει ανάγκη από τις ανθρώπινες επινοήσεις και εξυπνάδες. Γι΄ αυτό πολεμείται και θα πολεμείται με μανία από τους δαίμονες και από τους δαιμονοκινήτους ανθρώπους, οι οποίοι είναι δούλοι των αντιχρίστων και σκοτεινών δυνάμεων.
Όμως, όπως η ιστορική αλήθεια βροντοφωνάζει η Ορθοδοξία όχι μόνο δεν παθαίνει τίποτε από αυτόν τον πόλεμο, αλλά και στερεώνεται και δοξάζεται ακόμη περισσότερο, για να επαληθεύει ο αψευδής λόγος του Χριστού: «Και πύλαι άδου ου κατισχύσουσιν αυτής» (Ματθ. ιστ΄18).
Το θέμα είναι εμείς να μείνουμε σταθεροί και ακλόνητοι στην Ορθοδοξία. Εμείς να κρατήσουμε απαρασάλευτη την πίστη και την ομολογία στον Άγιο Τριαδικό Θεό μας και στο Θεανθρώπινο πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, διότι έξω και μακριά από το Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία Του δεν υπάρχει σωτηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...