Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

το αμπέλι του Ναβουθαί…


 Image


«παρανόμους βασιλείς συ διήλεγξας σοδρώς, της αισχύνης ιερείς συ εθανάτωσας θερμώς»

Η, λεγόμενη, οικονομική κρίση, μέσα στα πλαίσια του ελληνικού χώρου, δεν είναι παρά η πραγματοποίηση του δολοφονικού σχεδίου για το διαμελισμό της Ελλάδας και την εξόντωση των Ελλήνων.
Σχέδιο, που έχει χαλκεύσει με κάθε επιμέλεια και προωθεί με περισσή ιταμότητα η κανιβαλική θρησκεία του σατανισμού.
Όργανα της θρησκείας αυτής είναι, όπως πολλά μαρτυρούν, οι πολιτικοί του δικομματισμού. Οι οποίοι με καταχθόνιες μεθοδεύσεις οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο σημερινό πολύμορφο αδιέξοδο. Και τώρα με περισσή δουλικότητα απέναντι στους ναζί επικυρίαρχους και τους σιωνιστές τοκογλύφους, αλλά και υπερβάλλουσα κυνικότητα και βαρβαρότητα σε βάρος του λαού, το εφαρμόζoυν.



Μπροστά στο ανελέητο και καταστροφικό αυτό τσουνάμι, ο λαός ζήτησε σανίδα σωτηρίας από την Εκκλησία. Της οποίας όμως οι εκπρόσωποι, αντί, με πνεύμα αυτοθυσίας,  να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας και μέτωπο αντίστασης, περιορίστηκαν σε κάποια ανώδυνα για την αναισθησία των εφιαλτών «ραβασάκια» και στη, λεγόμενη «φιλανθρωπική» δραστηριότητα. Με τα συσσίτια και τα όποια άλλα μπαλώματα, που θυμίζουν «μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα». Δεδομένου ότι αυτού του είδους η «φιλανθρωπία» διεξάγεται από ανθρώπους του λαού και με χρήματα του λαού.
Ενώ, πριν απ’ την ελεημοσύνη, το πρωταρχικό έργο των εκπροσώπων της Εκκλησίας, όπως ξανάχουμε πει, είναι ο αγώνας για τη δικαιοσύνη. Έργο, το οποίο απεμπολούν, υποκριτικότατα και  προκλητικότατα, με το πρόσχημα ότι αυτό είναι έργο των πολιτικών και της πολιτείας. Και με αυτή τη φαρισαϊκή προβιά πήγαν και χτες στις εκκλησιές, για να τιμήσουν τη μνήμη του προφήτη Ηλία και να πουν τα κενά ουσίας και περιεχομένου λογύδρια τους. Παρότι, όχι μόνο τα λόγια τους, αλλά και η πολιτεία τους βρίσκονται σε διαμετρική αντίθεση με τη στάση και τη συμπεριφορά του προφήτη. Ο οποίος τόσο σε θέματα θρησκευτικά, όσο και σε θέματα κοινωνικά ήταν αμείλικτος απέναντι σε όλο το διεφθαρμένο κατεστημένο της εποχής του: Το βασιλιά, το ιερατείο, ακόμη και το λαό.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του φτωχού Ναβουθαί, που η βασίλισσα Ιεζάβελ, έβαλε και τον δολοφόνησαν, για να του πάρει το αμπέλι. Όπως τώρα οι ναζί και οι τοκογλύφοι χρησιμοποιούν τους δολοφόνους του δικομματισμού, για να πάρουν απ’ τους Έλληνες το πανέμορφο και πολύκαρπο αμπέλι, που λέγεται Ελλάδα. Και βέβαια ο προφήτης δεν έκλεισε τ’ αυτιά του και τα μάτια του και το στόμα του. Αλλά τράβηξε κατευθείαν για το παλάτι. Όπου πέρασε γενεές δεκατέσσερις το βασιλικό ζεύγος και τους προειδοποίησε για τις ολέθριες συνέπειες της κακουργία τους.
Αλλά μήπως οι τωρινοί δολοφόνοι της πατρίδας μας και του λαού μας περιορίζονται μόνο στο οικονομικό και το κοινωνικό επίπεδο; Ή μήπως, εξάλλου, δεν κατεδαφίζουν την ιστορία μας και την παιδεία μας και τον πολιτισμό μας! Ή μήπως, εδώ και τώρα, δεν βγάζουν την προβιά της υποκρισίας απ’ τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, κάνοντας προέλαση και κατεδαφίζοντας όλα τα ιερά και τα όσια της θρησκείας μας!
Δεν αφαίρεσαν το θρήσκευμα απ’ τις ταυτότητές μας και δεν πασχίζουν να αφαιρέσουν τις εικόνες απ’ τα σχολεία και τα δικαστήρια, για να ικανοποιήσουν τους Εβραίους σιωνιστές; Ή μήπως, εδώ και τώρα, δεν έχουν καταργήσει την αργία της Κυριακής, με το πρόσχημα να βοηθήσουν, τάχα, τους οικονομικά ασθενέστερους εμπορευόμενους. Τους οποίους με άλλα μέσα και άλλους τρόπους ανηλεώς και δολιότατα εξοντώνουν. Δεδομένου  ότι η πραγματική τους επιδίωξη είναι να επαναφέρουν το καθεστώς των παζαριών της τουρκοκρατίας. Αυτό, που πολέμησε με όλη του την ψυχή και την καρδιά και με θαυμαστή αποτελεσματικότητα ο Πατροκοσμάς. Τον οποίο δολοφόνησαν, πληρώνοντας τον Κουρτ πασά, οι ίδιοι, που σήμερα δολοφονούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Όταν, δυστυχώς, οι αρχιερείς του Βάαλ, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι», αδιαφορούν και ρέγχουν. Και, όχι μόνο αυτό, αλλά φτάνουν στο κατάντημα να απαγορεύουν στους ιερείς να αναφέρονται στην κακουργηματική δραστηριότητα σε βάρος της πατρίδας μας και του λαού μας. Και προφασίζονται προφάσεις εν αμαρτίαις, προκειμένου να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και ν’ αφήσουν ελεύθερο το πεδίο για την προέλαση του δολοφονικού αμόκ των ντόπιων και διεθνών εχθρών μας. Γιατί δε θέλουν η δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι εξωτερικοί εχθροί μας δεν θα μπορούσαν να μας αλώσουν, αν δεν υπήρχαν οι ντόπιοι εφιάλτες. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα του δικομματισμού. Τα οποία, δυστυχώς, στηρίζουν και υποστηρίζουν, μαζί με τους «ευλαβέστατους», πλην επιβλαβέστατους ψηφοφόρους του σατανισμού, οπαδούς τους.
Ο προφήτης Ηλίας, όχι μόνο δεν συμμάχησε με το ιερατείο του ανθρωποκτόνου Βάαλ, αλλά πήρε τα κεφάλια και κάπου τετρακοσίων. Και μην που κάποιοι ότι σήμερα δεν υπάρχει κάποιος  προφήτης Ηλίας. Γιατί τα κεφάλια θα τους τα πάρουν σίγουρα, αυτοί, τους οποίους τώρα,  παντοιοτρόπως στηρίζουν και υποστηρίζουν.
Θα τους τα πάρουν, αλλά με  τη ρέγουλα και τη στοργή, που αρμόζει στους αρχιερείς του Βάαλ!…

παπα-Ηλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...