Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013

Από τον Πακιστανό στον Ολλανδό μακελάρη > Πόσο έτοιμοι είμαστε να υποδεχθούμε τους τουρίστες της Ολγας;





Πέρυσι ήταν ο Πακιστανός που βίασε και πολτοποίησε την Μυρτώ στην Πάρο. 
Φέτος ο Ολλανδός που κομμάτιασε τον 12χρονο Ρώσο. 
Αυτή είναι η εισαγωγή στις φιλοδοξίες της κ. Όλγας Κεφαλογιάννη για τα 17 εκατ. τουρίστες που πρόκειται να έλθουν στην Ελλάδα.

Αλήθεια αυτή η τυχάρπαστη-ξέφραγο αμπέλι χώρα μπορεί να υποδεχθεί αυτούς τους τουρίστες;
Υπάρχει καμιά υπηρεσία η οποία να μπορεί να ελέγχει ποιους προσλαμβάνουν οι τραπαρίφες ξενοδόχοι; Υπάρχει καμιά υπηρεσία σοβαρή η οποία να τσεκάρει τι σόι φυράματα θα πλακώσουν ανάμεσα στα 17 εκατ;

Όσοι έχουν εμπειρίες από ταξίδια στο εξωτερικό και ιδιαίτερα σε ΗΠΑ και Γερμανία διηγούνται εξονυχιστικούς ελέγχους στα αεροδρόμια των συγκεκριμένων χωρών. Τι γίνεται όμως στα ελληνικά αεροδρόμια και λιμάνια; Ποιος ελέγχει τους τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας; Ακόμη κι εκείνους που φθάνουν με κρουαζιερόπλοια.
Πάντως η τουριστική περίοδο δεν ξεκίνησε με καλούς οιωνούς. Είχαμε το θάνατο μιας κοπέλας (ατύχημα) στη Σαντορίνη και την απόπειρα δολοφονίας του 12χρονου Ρώσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...