Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

«ΘΡΗΝΟΝ ΙΕΡΟΝ, ΔΕΥΤΕ ΑΣΩΜΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑΝΟΥΣΙ» (ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ)



Βλέποντας τις φωτογραφίες της Συγκεντρώσεως Διαμαρτυρίας για το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο που πραγματοποίησαν οι ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων, νιώθωντας τον αγωνιστικό παλμό τους και πιάνοντας το εναγώνιο σφιγμό τους, ξέσπασα σε Θρήνον Ιερόν...
Τί ένδοξες, τί ιστορικές και θριαμβευτικές στιγμές, τί συγκινητικές και ανατριχιαστικές συνάμα στιγμές, θα ήταν αληθώς, Θεέ μου, εάν αυτοί, "οι ιερείς Σου, Κύριε, ενδύοντο δικαιοσύνην" και "ύψωναν κέρας Χριστιανών Ορθοδόξων" εάν πραγματοποιούσαν, λέγω, τέτοια δυναμική πορεία, και πιότερο, πολυπληθέστερο συλλαλητήριο, πανιερατικό, γιατί όχι και πανελλαδικό, πιέζοντας τους Ηγουμένους τους και πολλά βραδύνοντες Μητροπολίτες, να συγκαλούσαν Σύνοδο πάραυτα, λίαν επειγόντως, και να κατεδίκαζαν την τρομακτικά επικίνδυνη και ψυχοφθόρο Παναίρεση του Οικουμενισμού, απειλώντας με διακοπή Μνημοσύνου του Αρχιεπισκόπου και του Πατριάρχου, επιτελώντας διακοπή της Κοινωνίας δια της Θεαρέστου και Ευπροσδέκτου παρά τω Τριαδικώ ημών Θεώ, της Ομολογιακής, Αποστολικής και Αγιοπατερικής ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ!!!
Αγαπητοί μας Ιερείς, Πρωτοπρεσβύτεροι, Αρχιμανδρίτες και Καθηγουμένοι, Φίλτατοι Μητροπολίτες, Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς, αγαπητό Αθωνικό και Πάγκαλο της Παναγίας μας Περιβόλι, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, τί αδημονείτε και δεν προχωρείτε σε αυτό το πανέντιμο και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ διάβημα; Ποιόν φοβείσθε, παρά μόνο τον Θεό; Από ποιόν απειλείσθε και τί συνέπειες θροείσθε;

Ακούστε, τη Φωνή τη Λαού, την κατ' επέκατασιν συνώνυμον της Οργής του Θεού. Δεν μιλούμε για κοινωνικά, ηθικοπλαστικά, ρατσιστικά θέματα. Μιλούμε για την Εκκλησία του Θεού που πλήρωσε πανάκριβα με το Τίμιό Του Αίμα! Μιλούμε για τις μυριάδες πολύτιμες καθ'ομοίωσιν κι' αθάνατες ψυχές μας που κρέμονται σιωπηλώς στα πετραχίλιά σας, το ποίμνιό σας, τα προς άδικην σφαγήν προβατά σας. Μην τ' αγαπάτε μόνο για να τ' αρμέγετε. Σας αγαπούμε και 'μεις. Από τις ευλογημένες και θεοσεβείς μανάδες μας προήλθατε και τις δικές μας κόρες σας προσφέρουμε ως αξιότιμες και πολυτιμότατες Πρεσβυτέρες.
Τα σπλάχνα μας, τα αγγελούδια μας σας εμπιστευόμαστε τυφλά, πως δεν θα τα κακοποιήσετε όπως συνήθως και ευρέως οι Παπικοί. Μη βιάζετε τις ψυχές μας. Γίνεται μάλλον βιαστές της Βασιλείας του Θεού και αρπάξτε την εντός μας. "Θέλουμε, σε σας τη σωτηρία μας να εμπιστευτούμε κι' είμαστε έτοιμοι τα πάντα να σας χαρίσουμε και ει δυνατόν να ξεσκίσουμε και τις σάρκινες καρδιές μας, να σας τις χαρίσουμε, θυσία εσπερινή.
Ακούστε, αγαπητοί εκκλησιαστικοί ταγοί, τον αβυσσαλέο λέοντα του Οικουμενισμού που λυσσαλέως βρυχάται και μανιωδώς πλανάται "ζητών τίνα καταπίει!" Ακούστε την Πανορθόδοξη κατακραυγή, τα απεγνωσμέμα S.O.S. και σώστε την παναθλία κατάσταση. Το όμμα της καρδίας ημών ματωμένο είναι. Νιώσατε τον πικρόν μας στεναγμόν και αφουγκραστείτε την ιερή μας αγανάκτιση.
Δεν σας εξουσιοδοτούμε πλέον να μας εκπροσωπείτε αυθαίρετα στα προδοτικά  "διαθρησκειακά σας συνέδρια". Δεν επικροτούμε άλλες βλάσφημες συμπροσευχές, δεν ανεχόμαστε άλλα αντικανονικά συλλείτουργα και δεν επιτρέπουμε άλλα αποτρόπαια και σιχαμερά Φιλήματα Ιούδα. Δεν πρόκειται οι Πάπες ν' ασπαστούν το ημέτερον παναμώμητον δόγμα και να επιστρέψουν στη Μητέρα Εκκλησία απ' όπου αρχικώς σπισχιστήκαν. ΔΕΝ είναι Εκκλησία, ΜΗΝ τους αποκαλείτα έτσι, ΜΙΑ Μάνα έχουμε και όχι παλλακίδα. ΈΝΑΣ ειν' ο Κύριος και ΈΝΑ Σώμα έχει, όχι πολλά στον "αχταρμά" του ΠΣΕ.
Εάν καταφρονήσετε τον Πιστό Λαό, που φωνάξαμε εμείς  το τριπλό, αποφασιστικό και πιστοποιητικό "Άξιος" στις ανέγκλητες χειροτονίες σας, αναλαμβάνοντας έτσι κάθε ευθύνη και κρίμα στο λαιμό μας, εάν καταπατήσετε τους όρκους της χειροτονίας σας να διαφυλάξετε ακέραιη και ανόθευτη την Πίστη, εάν καταστρατηγήσετε την αλάνθαστη γραμμή, τις προυποθέσεις και τους όρους που έθεσαν οι Προπύργιοι, Προκάτοχοί σας, οι Άγιοι Πατέρες, στον όνομα των οποίων και δι' ευχών αυτών κατακλείετε κάθε προσευχή και μας απολύετε εν ειρήνη, εάν λοιπόν τολμήσετε και προχωρήσετε σε μια επαίσχυντη Ένωση, θα μας βρείτε αντιμετώπους, εμείς να ξέρετε θα έχουμε τον τελευταίο λόγο, δεν θα την αναγνωρίσουμε, θα την καταστήσουμε άκυρη, ανυπόστατη και ψευδή.
Θα καταγραφτείτε στα δίπτυχα της συνειδήσεως του Πιστού Λαού ως καταφρονητές και προδότες. Πριν σας καταδικάσει ο Θεός, αμείληκτος δικαστής σας, θα παραστεί ο χρόνος. Μην το επιτρέψετε αυτό. Μην καταδέχεστε άλλες επάρατες και ανεπίτρεπτες για το ύψος και το ήθος σας αδικίες, να βαραίνουν τη ήδη βεβαρημένη σας συνείδησή και να αμαυρώνουν τας βίβλους της μελλούσης κρίσεώς σας.
ΉΔΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ να πούμε στα παιδιά μας πως ο Άγιος Λαρίσης Θεολόγος, το Άκακον αυτό αρνίον, ο Άγιος Αττικής Νικόδημος, το ιερώτατον αυτό αγνό Παιδίον και οι υπόλοιποι εξ' αδερφών  σφαγιασθέντες αδερφοί Μητροπολίτες, έφυγαν αδικημένοι από την Ιεραρχία χωρίς ποτέ και τρισαλί να αποκατασταθούνε.
ΠΩΣ να μιλήσουμε στα παιδιά μας για τη μεγάλη ντροπή που νιώθουμε πως σφαγιάστηκε και σταυρώθηκε, από την Ιεραρχία πάλι, ο Μέγιστος Πρύτανις, η Κορυφή και Κορωνίς των Θεολόγων απανταχού της γης, ο φόβος και ο τρόμος των αιρετικών απάντων, ο αφιερωμένος στην Ιεραποστολή δωδεκαετής, ο Προδρομικός εν πνεύματι Ηλιού και του Χριστού Ομολογητής Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ σε απολογία να κληθεί, χωρίς καν πρωτίστως, αξιοπρεπώς ο ίδιος να ενημερωθεί, χωρίς καν ο Πάνσεπτος Πνευματικός Πατήρ αυτού, ο Σεβασμιώτατος και Αγιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος, προκαταρκτικώς και εγκαίρως να ειδοποιηθεί, χωρίς καν η στοιχειώδης ευπρέπεια, συνέπεια και νομοκανονική τάξις να τηρηθεί, αποστέλλεται σταλινικώς στο εκκλησιαστικό εκτελεστικό απόσπασμα, δυστυχώς να υποστεί την υπάτη του Αφορισμού Θανατική Ποινή.
Ίσως φύγει κι' αυτός αδικημένος και ΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ. Εκείνοι, οι στυγνοί και αιμοβόροι εξολοθρευτές, ως άδικοι, χαιρέκακοι σταυρωτές, θα' ναι καταγεγραμμένοι. Εμείς πια καταντροπιασμένοι για αυτή την ανείπωτη κατάντεια. Όχι άλλες αδικίες, σας παρακαλούμε. Ξυπνήσατε, εγερθείτε και ενεργήστε εγκσίρως. Επανορθώσατε τώρα, πριν είναι πια αργά...
Βγάλτε μας ασπροπρόσωπους και βοηθείστε μας να μιλούμε στα παιδιά μας για μία ΑΞΙΑ και πανέντιμη Ιεραρχία. Προστατέψετε την Νεολαία της Θεοτόκου από τη μάστιγα των αιρέσεων και το κακοήθη καρκίνωμα του Οικουμενισμού.
Και μεις θα σας ευγνωμονούμε ες αεί και θα σας μνημονεύουμε γεννεές δεκατέσσερεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...