Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2013

TΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ;Τι σχέση έχει με τους μασόνους;

 

TΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ;

Εstayr. η xrιmΤι σχέση έχει με τους μασόνους;

Διαβάζουμε·

Ο Αρχιεπίσκοπος έχει τιμηθεί

με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών – φωτογραφίες

http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=3916


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ;

Γιατί οι Μασώνοι έδωσαν 100.000 ευρώ στονΙερώνυμο; Δείτε τη φωτογραφία από τη συνάντηση τωνΜασώνων και του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου.

Την Τετάρτη 22/02/12 και ώρα 12:30 πραγματοποιήθηκε η συνάντησητης ηγεσίας του Υπάτου Συμβούλιου της Μεγάλης Επικράτειας της Ελλάδος με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Μακαριωτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συζητήθηκαν θέματα όπως η Οικονομική Δωρεά των 100.000 $ του τάγματος για την αποκατάσταση ζημιών της Μητρόπολης Αθηνών που έχουν υποστεί απο τους σεισμούς του 1999.
Επίσης για την συμβολή του τάγματος των Μασώνων στο θεάρεστο έργο της διανομής τροφίμων σε άστεγους και απόρους της Αθήνας. Συζητήθηκαν και άλλα θέματα του τάγματος προς ενημέρωση στον Μακαριωτατο. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45′.
Ο αρχιεπίσκοπος καμαρώνει με τους μασόνους, δείτε φωτογραφία εδώ·
Πηγή: http://www.fimes.gr/2013/04/masonoi-ieronimos/#ixzz2Qh6W1XYY
_



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...