Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Κυριακή, Απριλίου 21, 2013

Αστυνομία πάλι έξω από το σπίτι του Κολλάτου



Ο Δημήτρης Κολλάτος γράφει για τα πανό που έβαλε έξω από το σπίτι του:
" Δυο πανό έξω από το σπίτι μου, για να μην ξεχνάμε. Όταν στις 27 Απριλίου μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, οι πατεράδες και οι παππούδες μας αντιστάθηκαν. Τον πρώτο χρόνο, μόνο από πείνα, είχαμε πάνω από 360.000 νεκρούς. Οι Γερμανοί μας λήστεψαν. Το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος, αρχαία, το αναγκαστικό - κατοχικό δάνειο. Μας χρωστάνε πολλές δεκάδες δισ. 
Σήμερα, οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Το αίμα στα χέρια της Μέρκελ, είναι αυτό των Ελλήνων που αυτοκτονούν. Των παιδιών μας που φεύγουν για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό.Της γενοκτονίας που επιβάλλει η Τρόικα και γίνεται στην πατρίδα μας.
Οι Γερμανοί είναι εδώ. Στη θέση του Χίτλερ, είναι η Μέρκελ και εμείς... ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. Ντροπή μας.
Ήδη κάτω από το σπίτι μαζεύτηκαν αστυφύλακες. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην ελευθερία μου, που την κατοχυρώνει το Σύνταγμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...