Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ :Απήγαγαν τον Μητροπολίτη Χαλεπίου!

1611905
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr θύμα απαγωγής έπεσε πριν λίγες ώρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος.

Το άκουσμα της είδησης έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Πατριαρχείο Αντιοχείας,
 και ο Πατριάρχης κ. Ιώαννης, ο οποίος είναι κατά σάρκα αδελφός του Μητροπολίτη
 Χαλεπίου βρίσκεται σε επικοινωνία με τις Αρχές της χώρας για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η απαγωγή έγινε στα σύνορα της Τουρκίας, ενώ σκότωσαν τον οδηγό και τον διάκονο του Μητροπολίτη.
Επίσης άνθρωποι του Πατριαρχείου Αντιοχείας μιλώντας στην Romfea.gr, μας ενημέρωσαν ότι ταυτόχρονα με τον Μητροπολίτη Παύλο απήγαγαν και τον Επίσκοπο των Μαρωνιτών κ. Ιωάννη.

Να σημειωθεί ότι πριν δέκα ημέρες το σπίτι του Μητροπολίτη δέχθηκε επίθεση από ρουκέτα, στην πόλη όπου μαίνεται ο εμφύλιος ανάμεσα στις αντικαθεστωτικές δυνάμεις και τον στρατό του Προέδρου Άσαντ.
regorios-yohanna-ibrahim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...