Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2013

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ: ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΥΛΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!



Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος
«Σοκαρίστηκαν» καποιοι από το πρωτοσέλιδο του «Αγγελιοφόρου», όπου περιγράφεται η δραματική εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας: ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΕΤΟΥΣ,υπεργηρασμένος ο ελληνικός πληθυσμός,επιπτώσεις της κρίσης και της άγριας φοροεπιδρομής στο ήδη μεγάλο δημογραφικό μας πρόβλημα!
 
 
 
 

Ωραία όλα αυτά, αλλά κάνετε ένα μεγάλο λάθος, όσοι νομίζετε πως τα συγκεκριμένα τρομακτικά νούμερα οφείλονται μονάχα στην οικονομική κρίση! Διότι, πολύ απλά, ΑΛΛΟΙ είναι οι παράγοντες αυτής της κατάντιας:

- Πρώτα και κύρια, η απομάκρυνσή μας από την Ορθοδοξία, την αληθινή Εκκλησία του Χριστού! Σας φαίνεται «θρησκόληπτο» και «σκοταδιστικό» αυτό, υπέρμαχοι των εκτρώσεων και της αθεϊας; Δείτε λοιπόν ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ για τον Γάμο και τις σχέσεις των δύο φύλων και τι εσείς!

Η Εκκλησία μας ευλογεί την ένωση αρσενικών και θηλυκών μέσω του Γάμου, ευχόμενη τεκνογονία και πολυτεκνία (γι' αυτό άλλωστε οι περισσότεροι Ιερείς είναι έγγαμοι και πολύτεκνοι!). Οι «προοδευτικοί», δεν...χρειάζονταν κάν τονΓάμο, αφού έχουν τη «συμβίωση»!!!

- Η Εκκλησία τάσσεται εναντίον των προγαμιαίων σχέσεων, αλλά γιατί; Μήπως επειδή είναι κατά του έρωτα και του Γάμου; Μήπως επειδή θέλει τους ανθρώπους να μην κάνουν οικογένεια; 

ΟΧΙ!!! Αλλά διότι ακριβώς βλέποντας τι γίνεται όταν κυριαρχεί το σαρκολατρικό μοντέλο της «σύγχρονης ζωής», προειδοποιεί και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!

- Η Εκκλησία είναι εναντίον των διαζυγίων. Ακόμα και σε ζευγάρια με προβλήματα, κοιτά να τα επιλύσει και να τα φέρει κοντά. Δεν «συμβουλεύει» την διάλυση των Γάμων, όπως οι διάφοροι «ειδικοί» - ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ - ψυχολόγοι που πλασάρονται από τους υπερμάχους του αθεισμού!

- Η Εκκλησία είναι εναντίον του υλιστικού τρόπου ζωής και του πανσεξουαλισμού που επιτάσσει η «σύγχρονη μόδα»! Γιατί; Πολύ απλά διότι βλέπει τον άνθρωπο ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΑΡΚΙΟ!!! Πιστεύει στις ικανότητές του ως ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ και όχι ως σκεύος ηδονής και απολαύσεων, όπως οι (πορνοποιημένοι) ιστρούκτορες της ακολασίας και τηςέκλυσης ηθών!

- Η Εκκλησία είναι εναντίον των εκτρώσεων! Ουρλιάζει για το θέμα εδώ και χρόνια, αλλά μάταια! Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ, εσείς που τάχα...σοκάρεστε από τον αριθμό τους! 

Καταλάβατε τώρα, αγαπητοί φίλοι, γιατί αν η κοινωνία ακολουθούσε στοιχειωδώς τις οδηγίες της Εκκλησίας, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ;;;

Καταλάβατε τι φταίει για τις εκτρώσεις;;; Όχι η κρίση - που απλώς διαλύει την παραμικρή αναστολή που υπάρχει γι' αυτές - ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!

Καιρός λοιπόν να μετανοήσουμε και να επιστρέψουμε σε Αυτόν! Κι επιτέλους, να ακολουθήσουμε τις Διδαχές Του!

Η αγνότητα (και όχι η ακολασία), ο έρωτας (και όχι η πορνεία), η οικογένεια (και όχι η συμβίωση) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! Και τον κόσμο ολόκληρο!

Δοκιμάσαμε τον υλιστικό «τρόπο ζωής». Κυλιστήκαμε σαν τα γουρούνια στη λάσπη της αμαρτίας, της βρωμιάς και των αχαλίνωτων παθών. Δολοφονήσαμε αμέτρητα αγέννητα παιδιά, για να κάνουμε το (σαρκικό) κέφι μας. Θεοποιήσαμε την ύλη. Γνωρίσαμε τα Σόδομα και τα Γόμορα!  

ΩΡΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ...! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...