Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2013

Η ευαισθησία της Ι.Μ.Πειραιώς σε θέματα αιρέσεων, παράδειγμα προς μίμηση!


agia-triada22
Δεν θα πω πολλά -δεν μου επιτρέπεται άλλωστε λόγω της σοβαρότητας της υποθέσεως, αλλά νιώθω έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσω  τόσο το  Αντιαιρετικό Γραφείο της Ι.Μ.Πειραιώς και τον π. Παύλο Δημητρακόπουλο προσωπικά αλλά ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο κ.Σεραφείμ για την ΑΓΑΠΗ και Ευαισθησία που ΠΡΑΚΤΙΚΑ δείχνουν στους χτυπημένους από την λαίλαπα της αίρεσης, αδελφούς μας.  Η αίρεση των ψευτοχαρισματικών πεντηκοστιανών είναι υπεύθυνη για την διάλυση δεκάδων οικογενειών και την καταρράκωση εκατοντάδων ψυχών. Πολλοί είναι αυτοί που έφτασαν στα ψυχικά τους όρια βρισκόμενοι αντιμέτωποι με την αδιαλλαξία των αιρετικών μόνο και μόνο επειδή αντιστάθηκαν στο προσωπείο αυθεντίας του αυτόκλητου ποιμένα ή του “χάρτινου πάπα” και όπως αυτός ερμηνεύεται από τους φωτισμένους ερμηνευτές-ποιμένες.  
Η Μητρόπολη Πειραιά έκανε το καθήκον της.  Ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς έδωσε -και σε αυτό τον τομέα- το εναρκτήριο λάκτισμα του “πρακτικού” απολογητικού αγώνα! Στηρίζει και Νομικά περιπτώσεις ανθρώπων που οι αιρέσεις προσπαθούν να συντρίψουν. Αναμένουμε να τον μιμηθούν ΟΛΕΣ οι Μητροπόλεις. 
Εύγε Σεβασμιώτατε Πειραιώς!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...