Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2013

ΑΓ(Ρ)ΙΟΙ ΤΟΠΟΙ: ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ Ο ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ


πηγή


Ο τάφος του αοίδημου Πατριάρχου Τιμοθέου

Ο τάφος του αοίδημου Πατριάρχου Βενεδίκτου
Ο τάφος του αοίδημου Πατριάρχου Διοδώρου
Ζωντανός – νεκρός τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο κανονικός Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος. Ο Μακαριώτατος κρατείται τα τελευταία πέντε χρόνια απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, κάτω από απάνθρωπες, εξευτελιστικές και καταπιεστικές συνθήκες διαβίωσης, χωρίς κανένα λόγο παράνομα και ειδικά ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία συνεχίζει να παραβιάζει ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του Πατριαρχείου, Θεόφιλος.
Υ.Γ.Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε το αίτημα του Πατριάρχη Ειρηναίου προς το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ούτως ώστε να αρθούν όλα τα εμπόδια και να αποκτήσει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά του, συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικών του ελευθεριών, αφού μια ομάδα επίορκων κληρικών της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας έχει κλειδώσει από τις 11 Φεβρουαρίου 2008 και τις δύο πόρτες που επικοινωνούν/προσεγγίζουν το μοναστικό του κελί!!

Η σχετική έγγραφη αναφορά του Πατριάρχη Ειρηναίου μέσω του δικηγόρου του κατατέθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2010 και εντός τριμήνου η αρμόδια Διεύθυνση Εκκλησιών θα έπρεπε να μεριμνήσει του ζητήματος. Απεναντίας δεν έκανε καμία ενέργεια έως και σήμερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...