Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2013

π. Ελπίδιος Νέα ομιλία για τα επερχόμενα. η πρώτη επαλήθευση...

Απο την τελευταια ομιλια του π. Ελπίδιου( Νέα ομιλία για τα επερχόμενα 28:00)

ολα θα ξεκινησουν απο εναν Παπα που θα ειναι ο επομενος ο οποιος θα ειναι το γνησιο παιδι των σατανιστων οι οποιοι λυμαίνονται αυτη τη στιγμη το Βατικανο.
Να ξερετε οτι το Βατικανο δεν ειναι ο Παπας.Βατικανο ειναι μια ολοκληρη κουστωδια κρυμενη πισω απο τον Παπα που διαχειριζεται με πονηρια σατανικα σχεδια του Εωσφορου. Το Βατικανο εχει και ανθρωπους που αγαπουν τον Θεο αλλα υπαρχουν και ατομα που εγιναν εξεπίτηδες καρδιναλιοι εγιναν εξεπίτηδες αξιωματουχοι της εκκλησιας μονο για ενα λογο για να φτασουν καποτε στο σημειο να προσβαλουν την εκκλησια μεσα απο τα σωθικα. Για αυτο και ενας απο αυτους τους Παπες θα ειναι ο ψευδοπροφητης .Αυτος που θα ειναι ο ψευδοπροφητης θα ειναι αρχηγος της εκκλησιας. Να τα θυμαστεοταν δειτε αυτον τον Παπα και τον διωξουν που θα φυγει αυτος ο Παπας θα τον διωξουν θα ξεκινησει η διαδικασια αντικαταστασης του αλλα αυτος που θα ερθει θα ειναι ο Ψευδοπροφητης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...