Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2013

Η μάστιγα της ανηθικότητας και η επερχόμενη οργή του Θεού.


Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος: «..Παρότι η κρίση ονομάζεται και θεωρείται οικονομική είναι κυρίως πνευματική και ηθική..»
            Αυτή είναι αγαπητοί μου η αλήθεια. Το ηθικό κομμάτι του ανθρώπου, είναι η βάση όλης του της ζωής. Ο σοφός λαός μας, μιλά για τον λόγο του ανδρός και την τιμή της γυναικός, δείχνοντας έτσι τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθούμε.
            Λίγο πριν φανερωθεί ο Χριστός στην ανθρωπότητα, έστειλε τον Τίμιο Πρόδρομο, ο οποίος κατά Τον ίδιο, δεν γεννήθηκε άνθρωπος δυνατότερος. Φυσικά δεν εννοούσε τη σωματική του δύναμη αλλά την πύρινη δύναμη της ψυχής του.

            Θα σταθώ στον αγώνα του Προδρόμου κατά της ανηθικότητας της εποχής του. Επέκρινε ως κανείς άλλος τον Ηρώδη για την παράνομη σχέση του με την Ηρωδιάδα και φανέρωσε με το μαρτύριό του και την παιδοφιλική του κατάσταση στο πρόσωπο της Σαλώμης! Ο δυνατότερος άνθρωπος κείτεται νεκρός από αποκεφαλισμό για το κρεβάτι και την ανωμαλία τριών ανθρώπων, χωρίς ουσιαστικά να προβάλλει ως δικαιολογία ο θάνατός του το όνομα του Χριστού. Δείχνοντας έτσι γιατί ο ίδιος επιλέχθηκε από τον Θεάνθρωπο για να τον βαφτίσει.
            Ο γράφων, από την ηλικία των έξι ετών ασκεί την τέχνη του χορού. Στα 15 μου ήδη είχα πολλές παραστάσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις στην πλάτη μου. Στα 18 μου χόρευα στο σόου της Ρούλας Κορομηλά «Μπράβο». Επί τρία χρόνια παράλληλα σπούδαζα χοροδιδασκαλία με υποτροφία στη Σχολή Ραλλού Μάνου.  Μέχρι και τα 23 χόρεψα και συνεργάστηκα σχεδόν με όλους τους τραγουδιστές και καλλιτέχνες της σόουμπιζ. Άρα καταλαβαίνεται αγαπητοί μου τι έχω δει και τι έχω βιώσει στο θέμα της ηθικής.
Χάρη σε ένα μοναχό κατάφερα να δω την αλήθεια, έτσι σε ηλικία 23 και κάτι, στο απόγειο της γελοίας καριέρας μου, κερδίζοντας τρομερά χρήματα αλλά και δόξα, τα παράτησα όλα και παντρεύτηκα μια αγία ψυχή η οποία μου χάρισε μέχρι τώρα στα 34 μου τέσσερα παιδιά.
            Ξέρετε αγαπητοί γονείς και όχι μόνο ότι ο πολιτισμός ενός κράτους φαίνεται από την παιδεία, η οποία ως λέξη στην Αρχαία Ελλάδα φανέρωνε την δανεική γαλλική λέξη της έννοιας «πολιτισμός». Η μάστιγα του πορνό χωρίζεται σε δυο κατηγορίες, του μαλακού και του σκληρού. Το πρώτο είναι παντού. Σε διαφημίσεις, σε σίριαλ στην τηλεόραση, στα βίντεοκλιπ, στις έντυπες φυλλάδες, ακόμα και στον τρόπο ένδυσης που μας λανσάρουν οι μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού. Το δε δεύτερο, ευρύτατα διαδεδομένο στο ίντερνετ, στα κινητά τηλέφωνα, περιοδικά και τηλεόραση, χωρίς ουσιαστικά να απαγορεύεται σε κανέναν, ο οποίος επιθυμεί να έχει πρόσβαση, από ηλικίες 8 έως 108 ετών!
            Γνωστά θα μου πείτε όλα αυτά. Όλοι τα γνωρίζουν. Ε, ναι θα σας πω, αλλά κανείς μας δεν μιλά ή ακόμα και αν μιλά, δεν πράττει. Ορμώμενος από όλα τα παραπάνω και ως πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Νέστωρα Τρικάλων θα αδράξω της ευκαιρίας να σας παραθέσω την σκληρή πραγματικότητα αλλά και το τι είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε, για να μην μείνουμε μόνο στα λόγια.
1.      Έχω στα χέρια μου τρεις συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων και συγκεκριμένα 5 αγοριών από ηλικία 25 έως 35 ετών, για ασέλγεια και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους που φοράνε ράσα στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.
2.       Ένα συγκλονιστικό συμβάν στο κοινωνικό μου περιβάλλον.
3.      Στην αποστροφή της κόρης μου προς το βιβλίο της ιστορίας της Τρίτης Δημοτικού, η οποία έχει μουντζουρώσει το μισό βιβλίο, προσπαθώντας να κρύψει τα αχαμνά των Αρχαίων, μπας και πετύχει καμιά λέξη.
4.       Την μεγάλη ανοχή της κοινωνίας μας προς την ομοφυλοφιλία και όχι μόνο.
Ξεκινούμε λοιπόν με το Σύλλογό μας, πόλεμο στους κίναιδους, παιδεραστές, παιδόφιλους και κάθε λογής ανώμαλους που πιστέψτε με, είναι παντού και είναι υπεράνω κάθε υποψίας. Κάνω έκκληση στους γονείς, με δάκρυα στα μάτια, προσοχή με το κινητό, τα ίντερνετ και πάνω απ’ όλα με το κοινωνικό σας περιβάλλον. Μην παραμελείτε τα παιδιά, εμείς φταίμε και όχι αυτά.
Προειδοποιώ τους Μητροπολίτες Τρίκκης και Θεσσαλιώτιδος να διενεργήσουν έρευνα σε βάθος, και να μη φοβηθούνε τίποτα, εκτός από τον λόγο που θα δώσουν ενώπιων του φοβερού βήματος του Θεού και δεσμεύομαι δημοσίως να είμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους.
Για το τέλος θα γράψω κάτι για τον πρωθυπουργό της Ελλάδος και εύχομαι να το διαβάσει ή να του το πούνε.
 Ψαλμ.140 «ἔλαιον δὲ ἁμαρτωλοῦ μὴ λιπανάτω τὴν κεφαλήν μου»
Απορώ πως φοβόμαστε μια γερμανική Κυβέρνηση η οποία απαρτίζεται από ανήθικους.  Ρέσλερ, Βεστερβέλε και σια ο.ε. Οι οποίοι δεν μπορούν να φυλάξουν τα οπίσθιά τους, θα φυλάξουν τα δικά μας; Ευτυχώς που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.
ΥΣ1: Σύντομα ο Σύλλογος του Αγίου Νέστωρα θα κοινοποιήσει στις εφημερίδες, μια ιστοσελίδα η οποία θα παρέχει ανοιχτή γραμμή καταγγελιών για φαινόμενα ανηθικότητας.
ΥΣ2: Το άρθρο είναι αφορμή από πρόσφατα περιστατικά που συνέβησαν και κουκουλώθηκαν και από τα φέιγ βολάν που γέμισε η πόλη των Τρικάλων.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Νέστωρα Τρικάλων
Στέφανος Πολυγένης


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...