Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2013

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις: Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων!



Στην σημερινή Ελληνική Κοινωνία υφίστανται διαχωρισμοί και διακρίσεις εναντίον των Ελλήνων, τις οποίες και τους οποίους θα κατακεραύνωναν οι «αντιρατσιστές» αν γίνονταν αντίστροφα. Όμως επιλέγουν να σιωπούν, γιατί αυτού του είδους ο «αντιρατσισμός» δεν επιδοτείται από την Ε.Ε. και τις ανθελληνικές υπηρεσίες του ελλαδικού κράτους. Μία από τις διακρίσεις που υφίστανται οι Έλληνες έναντι των αλλοδαπών έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του συστήματος υγείας απέναντι τους.

Υπάρχουν πολλά και απτά παραδείγματα περί του λόγου το αληθές, όμως πάντα μια φωτογραφία είναι «χίλιες λέξεις», όπως λένε. Στην παραπάνω, λοιπόν, φωτογραφία βλέπουμε ένα εξωτερικό ιατρείο της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ζωγράφου, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε αλλοδαπούς. Αντιστοίχως τα ιατρεία που απευθύνονται σε Έλληνες, απευθύνονται ταυτοχρόνως και σε αλλοδαπούς, οι οποίοι μάλιστα έχουν και προτεραιότητα και έκπτωση στο προβλεπόμενο από το νόμο εισιτήριο εισόδου.
Τι έχουν να πουν, άραγε, οι «αντιρατσιστές», δεξιοί και αριστεροί, για αυτό τον καταφανέστατο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Θα βγουν κρατώντας φωτογραφίες του Νέλσον Μαντέλα, τον οποίο λιβανίζουν όταν αναφέρονται στους αγώνες εναντίον του ρατσισμού; Θα αγωνιστούν εναντίον του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων ή αγωνίζονται μόνο όπου προστάζει η χρηματοδότηση, η μίζα και τα συμφέροντα αυτών που απεργάζονται την παγκοσμιοποίηση;
Υ.Γ.: Αλήθεια, η νέα υπηρεσία κατά του ρατσισμού, του Δένδια, θα επιληφθεί της υποθέσεως;


 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...