Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Τετάρτη, Αυγούστου 22, 2012

Μόνο μέσα από δοκιμασίες θα επανέλθει ο λαός μας στο δρόμο του πεπρωμένου του.

πηγή



Στόχος των διεθνών τοκογλύφων είναι με τα απανωτά χαράτσια που θα επιβάλλονται και τις μειώσεις των μισθών μας να συμβούν τα ακόλουθα: - ξεπούλημα των όποιων μικρών περιουσιών μας - αγορά των ξεπουλημένων ή κατασχεθέντων περιουσιών μας από ξένους τοκογλύφους - μετανάστευσή μας και των παιδιών μας - εξαγορά όλης της περιουσίας της χώρας από τους διεθνείς τραπεζίτες - τέλος εξαφάνιση του Ελληνισμού από τον Ελληνικό χώρο. Προφανώς ο Έλληνας του σήμερα δεν αντιδρά, δεμένος στις άμαξες των πολιτικάντιδων. Εκτός από το αν γίνει κάποια Θεία επέμβαση, δεν έχω ψεύτικες ελπίδες, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχασε τα υγιή αντανακλαστικά που είχε επί αιώνες. Μόνο μέσα από δοκιμασίες θα επανέλθει ο λαός μας στο δρόμο του πεπρωμένου του. Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...