Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2012

Ψηφίζουν Μπίλντεμπεργκ!!!




 
 
Είχε επισκεφτεί, μετά τις νικηφόρες, για τη Νέα Δημοκρατία, εκλογές του 2004, ο συχωρεμένος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τον Κώστα Καραμανλή. 

Και, αν δεν με απατά η μνήμη, του είπε με νόημα: «Επιτέλους ο Θεός τα ’φερε δεξιά»!

Και άλλες φορές κι άλλοι, διάφοροι που διαβάζουν, στην προκειμένη περίπτωση, ανάποδα το Ευαγγέλιο, μιλούν με ανάλογο νόημα για τη «δεξιά του Υψίστου ή του Κυρίου». Και άλλα τέτοια παρόμοια…
 

Με τα οποία επιχειρούν να συνταιριάσουν τα αταίριαστα. Προκειμένου να παραπλανήσουν και να παγιδεύσουν τον απληροφόρητο λαό.
 
Γιατί βέβαια η «δεξιά του Υψίστου» δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την πολιτική δεξιά. Και την ελληνική και την παγκόσμια.

Ακόμη και με κάποια κόμματα, που βαφτίζονται στην Ευρώπη «χριστιανοδημοκρατικά». Και έχουν με το Χριστό τόση σχέση, όση, όπως προσφυέστατα λέει ο λαός μας, και «ο διάβολος με το λιβάνι».
Και, βέβαια, αυτό δεν το ισχυρίζεται ένας κάποιος παπάς. Το ξεκαθαρίζει και το υπογραμμίζει σαφέστατα το Ευαγγέλιο.

Τα κόμματα αυτά, τα «φιλελεύθερα», τα «νεοφιλελεύθερα», τα «λαϊκά», όπως απατηλά αυτοπροσδιορίζονται, υποστηρίζουν την ελεύθερη αγορά, που είναι αφοσιωμένη στην υπηρεσία και τη λατρεία του μαμωνά.
Της οποίας λατρείας βασικά χαρακτηριστικά και σύνεργα διαβολικά είναι: Αδικίες, ανισότητες απάτες, δολιότητες αρπαγές, κλοπές, ληστείες δολοφονίες.

Με αποκορύφωμα τους πολέμους ή τις τοκογλυφίες, σε φαινομενικά «ειρηνικές» περιόδους. Με όλες τις αναπότρεπτες καταστροφικές για τον άνθρωπο και την ανθρωπότητα προεκτάσεις τους.

Που με τόση δραματικότητα και τραγικότητα ζήσαμε και ζούμε.
 

Πραγματικότητες, που, προφανέστατα βρίσκονται σε μετωπική σύγκρουση με το Ευαγγέλιο. Το οποίο ρητά και κατηγορηματικά τονίζει το περίφημο:
 

«Ου δύνασθε δουλεύειν Θεώ και Μαμωνά»!
 

Που σημαίνει ότι τα κόμματα αυτά κι εκείνοι, που τα αντιπροσωπεύουν, αλλά κι εκείνοι, που τα ψηφίζουν, δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή σχέση με το Ευαγγέλιο.
 

Έστω κι αν εξομολογούνται σε παπάδες και δεσποτάδες ομοϊδεάτες τους και ομόφρονές του για «το λαδάκι ή το γαλατάκι της Παρασκευής». Κι αν ακόμη εκκλησιάζονται και κοινωνούν τακτικότατα.
Αντίθετα μάλιστα «λήψονται περισσότερον κρίμα!
 

Αφού την ίδια στιγμή στηρίζουν και υποστηρίζουν τις κομματικές συμμορίες, που απεργάζονται τη δολοφονία των συνανθρώπων τους και την καταστροφή της πατρίδας τους.
 

Η καταδίκη της πολιτικής δεξιάς, είναι, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο, καταδικασμένη ακόμη και εσχατολογικά.
 

Και μάλιστα μ’ έναν οξύτατα δραματικό τρόπο:
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι, στη Δεύτερη Παρουσία του, ο Χριστός, την πολιτική δεξιά και τους συνοδοιπόρους της τους τοποθετεί στ’ αριστερά του. Που σημαίνει με τους κολασμένους.

Γιατί, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει διέπραξαν, σε βάρος του, τα θανασιμότερα των θανάσιμων αμαρτημάτων: Επέβαλαν στουςσυνανθρώπουςτους την πείνα, τη δίψα, τη γύμνια, την αρρώστια, τα κάτεργα:

Δεδομένου ότι στρέφονται εναντίον των «ελάχιστων αδελφών» του. Δηλαδή, των απανταχού της Γης αδικουμένων και καταφρονεμένων.
 
Σε βάρος των οποίων οι κομματικές αυτές συμμορίες, για να έχουν τα κακουργήματά τους νομιμοφάνεια, κάνουν, «από καιρού εις καιρόν», και κάποιες κάλπικες εκλογές.

Όπως κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι αυτές της 17ης Ιουνίου.

Για τις οποίες οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις προεξοφλούν την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας. Η οποία δεν τολμάει να κάμει, έστω και κάποιες υπαίθριες συγκεντρώσεις, για να μην αποκαλυφθεί η έσχατη γύμνια της από πλευράς ψηφοφόρων.
 

Αλλά της οποίας τη θριαμβευτική πρωτιά, όπως φαίνεται, θα μαγειρέψει η ηλεκτρονική διαβολοκυβέρνηση. Ντόπια αλλά και διεθνής.
 

Μια και το διακύβευμα, στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι η Ελλάδα και ο λαός της.Αλλά η αισχροκέρδεια, κυρίως, των διεθνών τοκογλύφων.
Κι αφού, λοιπόν, εκλεγούν, οι τέτοιου είδους και τέτοιας υφής κομματικές συμμορίες ψηφίζουν και στηρίζουν δολοφονικά μνημόνια και ληστρικές δανειακές συμβάσεις σε βάρος των «ελαχίστων αδελφών» του Χριστού.
 

Τους οποίους καταδικάζουν σε δυστυχία και θάνατο!
Και μπορείτε να συλλάβετε το τραγικά οξύμωρο, από ελληνοχριστιανικής σκοπιάς, του πράγματος αυτή τη στιγμή;
 
Κορυφαίοι παράγοντες-τέως και νυν- του περιούσιου κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, είναι διαπρεπείς εκπρόσωποι της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!

Μπορεί να υπάρξει καμιά σχέση ανάμεσα στο Ευαγγέλιο και τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ! Ανάμεσα στο Θεό και το Σατανά!….

Και όμως τα τερατώδη αυτά κατασκευάσματα των τοκογλύφων ετοιμάζονται να τα ψηφίσουν κάποιοι, που θέλουν να λέγονται και πιστεύουν ότι είναι Έλληνες και χριστιανοί!
Ντροπή και μόνο ντροπή!

παπα-Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...