Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2012

Το δίλημμα δεν είναι ευρώ ή δραχμή αλλά με Σταυρό ή χωρίς Σταυρό! Έλληνες, καλύτερα φτωχοί παρά άθεοι!



  Έλληνες, καλύτερα φτωχοί και να τιμάμε την πίστη μας, παρά οικονομικά ανεξάρτητοι αλλά αρνητές, εχθροί και πολέμιοι του Χριστού, της πίστης Του, του Σταυρού Του και της Αγίας Εκκλησίας Του.
    Έλληνες, καλύτερα φτωχοί και με ελεύθερη την Εκκλησία και την πίστη του Χριστού, παρά πλούσιοι και με διωκόμενη την Εκκλησία και την πίστη του Χριστού.

    Έλληνες, έτσι ή αλλιώς φτωχούς θα μας καταντήσουν, κοιτάξτε να μη χάσουμε την πίστη μας.
    Έλληνες, μεταξύ σφύρας και άκμονος βρισκόμαστε, όμως καλύτερα να πεινάσουμε παρά να πετάξουμε την πίστη μας.
    Έλληνες, καλύτερα ένα κράτος φτωχό παρά ένα κράτος αθεϊστικό, όπου θα διώκεται και θα πολεμείται η πίστη στο Χριστό, όπως συνέβαινε στα χρόνια του κομμουνισμού στη Ρωσία, στη Ρουμανία ή στην Αλβανία.

***
Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα αλλά πρώτιστα και κύρια πνευματικό!!!
Δεν πρόκειται μόνο για την οικονομική μας υποδούλωση και εξαθλίωση αλλά πρώτιστα και κύρια για την πνευματική μας υποδούλωση και εξαθλίωση.
Διότι δυνάμεις που ζητάνε την ψήφο μας για να κυριαρχήσουν στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας, δεν έχουν μόνο ως στόχο την υποτιθέμενη οικονομική ανεξαρτησία και ευημερία του λαού μας - κάτι το οποίο μάλιστα, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος λαός μας, πιστεύει ότι θα επιτευχθεί μαγικά εν μιά νυκτί άνευ κόπων και δακρύων - αλλά πρώτιστα και κύριαέχουν ως στόχο την μεταλλαγή του μοντέλου της κοινωνίας μας σε ένα πολυπολιτισμικό, πολυεθνικό, πανθρησκειακό και τελικά αθεϊστικό αμάλγαμα το οποίο εντάσσεται αρμονικά μέσα στα νεοεποχίτικα πλαίσια και συνταυτίζεται απόλυτα με τους σκοπούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων(New World Order) η οποία αργά, ανεπαίσθητα αλλά μεθοδικά προετοιμάζει την ανθρωπότητα για την έλευση και κυριαρχία του Αντιχρίστου.
Ο τελικός στόχος όλων αυτών των πολιτικών δυνάμεων που βρίσκονται ένθεν κακείθεν του πολιτικού φάσματος και οι οποίες ζητάνε και σ΄ αυτές τις εκλογές την ψήφο των Ελλήνων, είναι να στρέψουν το πηδάλιο της ελληνικής κοινωνίας μας προς αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη της χριστιανικής ορθόδοξης εκκλησιαστικής πρότασης και των προσταγμάτων του Ευαγγελίου που ευαγγελίστηκε πριν 2000 χρόνια ο Ιησούς ο Ναζωραίος, ο Χριστός, ο Κύριος και Θεός μας.
Ο αγώνας λοιπόν, δεν είναι μόνο για την κατάργηση ή όχι του μνημονίου, για την παραμονή ή όχι στην ευρωζώνη, για την επιστροφή ή όχι στη δραχμή αλλά πρώτιστα και κύρια είναι για την επικράτηση ή όχι των αντίθεων δυνάμεων και των πολέμιων της πίστης του Χριστού.
Θα επιτρέψουμε την επικράτηση άθεων δυνάμεων;

Αυτά ας έχουμε κατά νου και ας αποφασίσουμε ανάλογα την ώρα της ψήφου.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...