Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν· μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν, καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2012

Ένα σχόλιο για τον Αρχιεπίσκοπό μας...


Μακαριώτατε, Ευλογείτε!!!
Κάνω έκκληση στην Αγάπη σας για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, ΝΑ ΤΕΘΕΙΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΠΤΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ και να ακολουθήσουμε όλοι οι κληρικοί, μοναχοί - μοναχές και ο λαός του Θεού, ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!!!
ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Οι Επιστολές, γι αυτούς που έχουμε την ατυχία να μας κυβερνούν, είναι απλώς "χαρτιά για τους κάλαθους των αχρήστων"...
ΜΟΝΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Με την Ιεραρχία Επικεφαλής μιας Λαοθάλασσας, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ!
Κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟ ΚΑΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΝΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΕΙ, ΠΟΥ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ "ΒΟΡΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ...
ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ, ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ, ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ...
ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΜΗ ΜΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ "Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ" ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΩΙΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ. ΑΜΗΝ!!!
Κατερίνα.
Υ.Γ. Όταν οι καιροί το απαιτούν, "ο Παπάς γίνεται Παπαφλέσσας" ... τοιαύτοι καιροί "επί θύραις"!!!
Αναγνώστης

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το «Ελληνικά και Ορθόδοξα» απεχθάνεται τις γκρίνιες τις ύβρεις και τα φραγγολεβέντικα (greeklish).
Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
1) Ο σχολιασμός και οι απόψεις είναι ελεύθερες πλην όμως να είναι κόσμιες .
2) Προτιμούμε τα ελληνικά αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ότι γλώσσα θέλετε αρκεί το γραπτό σας να είναι τεκμηριωμένο.
3) Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
4) Κανένα σχόλιο δεν διαγράφεται εκτός από τα spam και τα υβριστικά

  Ἕκαστον μέλος τῆς ἁγίας σου σαρκός ἀτιμίαν δι' ἡμᾶς ὑπέμεινε τὰς ἀκάνθας ἡ κεφαλή ἡ ὄψις τὰ ἐμπτύσματα αἱ σιαγόνες τὰ ῥαπίσματα τὸ στό...